Veelgestelde vragen Veelgestelde vragen

 • Kan ik ook dicht bij de vaarroute parkeren omdat ik of een medepassagier mindervalide is?
  Wij hebben parkeerplekken op het dorp waar je kan parkeren. Bij de verkeersregelaars kun je aangeven dat je mindervalide bent en graag op de mindervalide plek wilt parkeren. Zij wijzen je dan naar de juiste parkeerplaats. Neem je invalidenparkeerkaart wel mee. Let op! Na 18.00 uur kunnen we geen garantie geven voor een plek op de invalide parkeerplaats. • Is het nodig om van tevoren online tickets te bestellen?
  Het is niet nodig om van tevoren tickets te bestellen. Op de avond zelf kun je bij de entreeposten kaarten kopen. Het voordeel van de online ticket verkoop is dat de kaarten voordeliger zijn dan op de avond zelf. Daarnaast voorkom je onnodige wachttijd met betalen bij de ingang. • Hoe laat kunnen we het beste arriveren in verband met de beschikbare parkeerplaatsen?
  Tussen 18:30 - 20:00 uur is het erg druk bij de ingang en parkeervelden. Ons advies is om voor 18:30 te arriveren om je auto goed te kunnen parkeren en een mooi plekje te kunnen bemachtigen langs de waterkant. 


 • Vanaf waar kunnen we de Gondelvaart het beste aanschouwen? 
  Bij het dorpshuis staat een tribune, waarvan je alles goed kan zien. De kaartjes voor de tribune zijn online te koop en bedragen €4,-. Je kunt ook zelf een plekje zoeken langs de waterkant.


 • Moet je ook een ticket kopen als je met de boot de gondelvaart wil bezichtigen?
  Ja, ook om met de boot de Gondelvaart te komen bezichtigen heb je een entreebewijs nodig. Het entreebewijs kan je kopen via de website of op de avond zelf bij de aangegeven kaartverkoop.


 • Waar kan je parkeren?
  In het dorp staan verschillende verkeersregelaars die je een passende plek wijzen. • Hoe laat komen de gondels aan op de Kleine Belterwijde?
  Welke tijd ze daar precies zijn durven wij niet te zeggen, omdat dit elk jaar wat verschilt. Vaak varen ze rond 22.00 uur het meer op.


 • Hoe ontvang in mijn e-tickets?
  Als je tickets besteld voor Gondelvaart Belt-Schutsloot vul je bij de gegevens je emailadres in. Na betaling ontvang je de e-tickets via de mail. Let er dus goed op dat je een juist email adres invult!


 • Kan ik mijn ticket retourneren?
  Nee, dit is niet mogelijk. 

Staat je vraag of antwoord hier niet tussen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Trotse sponsors

cheveron-right facebook instagram