Gondelgroep De Siepels

Hoe zijn jullie op deze naam gekomen? Wij zijn op deze naam gekomen omdat dit Beltigers is voor ui. In het woord UI zijn weer de eerste letters van onze vorige gondelgroepen namelijk: Ultimate & Increase.

Wanneer is jullie gondelgroep opgericht? Onze gondelgroep is in de winter van 22 opgericht op een dorstige woensdagavond.

Hoe is jullie gondelgroep ontstaan? Omdat bij beide gondelgroepen de beschikbare tijd van de meeste leden te beperkt werd, was het steeds lastiger om de gondels op tijd gereed te krijgen. Het bouwen ging soms ten koste van de biertijd. Daarnaast brachten beide gondelgroepen al veel tijd met elkaar door. Voor ons een mooie gelegenheid om de handen ineen te slaan.

Hoe oud waren jullie (gemiddeld) toen jullie met bouwen zijn begonnen? De meesten van ons waren een jaar of 7 toen ze de eerste ervaringen opdeden met gondel bouwen.

Op welke locatie bouwen jullie de gondel? Wij bouwen onze gondel aan de oostkant van het dorp, in het land aan de Noorderweg.

In welke categorie doen jullie mee? Wij bouwen onze gondels altijd in de categorie bloemen.

Hebben jullie nog een leuke anekdote over jullie groep? Omdat dit ons eerste jaar is, gaan we ongetwijfeld deze zomer wat leuke anekdotes meemaken.


Trotse sponsors

cheveron-right facebook instagram